Szeretem percről percre megélni a minden pillanatban körülvevő, hétköznapi jelenéseket. A gyerekkori terveim követve, eredetileg a közlekedésépítés világában tanultam és dolgoztam, majd fokozatosan átköltöztem másik régi hobbim, a belföldi turizmus, és a fotózás területére.
Egy hátizsákkal és fényképezőgéppel körbebuszoztam és vonatoztam az országot, végigjártam a kéktúra ösvényét, és tucatnyi munkán, vagy személyes projektben térképezem fel a karnyújtásnyira lévő különlegességeket: legyen egy eldugott borospince, egyedi hídszerkezet, vagy erdei vasút; a célom, hogy mindenkinek megmutassam: “nem érdekes” vagy “fotózhatatlan” téma nem létezik.

Hiszem, hogy a témát nem csak látni, de érteni is kell: megfigyelni, és visszaadni az alkotás összehangolt lépéseit, a kész munka kerek egészét, vagy épp a saját, közeli világunk szerethető tökéletlenségeit, ahova a legfehérebb tengerpart, és a legcsillogóbb felhőkarcoló után is visszavágyunk.

Kifejezetten tárgyak, helyszínek, és különleges fényviszonyok fotózásához összeállított felszereléssel, az építészeti, ipari, és tájfotózás területeire szakosodtam.

Jelentősebb munkáim:

Budapest Art Deco (2015) & Art deco és modern Budapest (2019) könyvek fotói
Illusztrációk és saját útleírások: Építészfórum.hu, HG.hu, Nők Lapja, Turista Magazin;
Turisztikai kiadványok, információs táblák és prospektusok képei;
Műhelyek, ingatlantok, és falusi, erdei szálláshelyek fotói

Egy remek munka, egy megvalósult álom, vagy csodás hely, mind arra vár, hogy az egész világ láthassa.

Dolgozzunk együtt!

Szerencsétől független minőség, biztos határidők, és valódi professzionális eszközpark, akár óriás nyomatokhoz is.