Épületfotózás

Nyomdai minőségben • Új perspektívából • Határidőre

2024 csúcs telefonjai mindent megmutatnak. 2024 embere mindent lát. A marketing tartalmi értéke fontosabb, mint valaha.
Tekintetvonzó építészeti fotók kifejezetten helyszínek bemutatásához alakított tudással, eszközparkkal és gyakorlattal, üzleti szemlélettel, töbféle költség opcióval.

Gulyás Attila vagyok, építészeti és tájfotós. Az elmúlt tíz évben dolgoztam a hg.hu, az Octogon, vagy a National Geographic magazinnak, végigfotóztam hazánk kastélyainak és erdei szállásainak javát a Turista Magazin munkatársaként, majd a 2020-as évek jelentősebb épületeit az Építészfórum fotográfusaként. Eredeti végzettségem még a vasbeton szerkezetek, utak és hidak világához kapcsolódik, de az elmúlt években a fotózás megoldásai kötnek össze a technikával. Rendszeresen dolgozom építész tervezőkkel, a szaksajtó szereplőivel, és cégek marketing felelőseivel, akiknek hétről hétre megmutatom a munkáik legmegnyerőbb arcait. Bővebben a magamról oldalon.

Küldetésem

1.

Nem csak nagy és új témákon dolgozom:

Akár Salgótarján központjában, vagy erdei turistaszállások körül is megtalálom azokat a hangulatokat, amiken át egy épület nem csak látványos, de szerethető is.

2.

Nincs napi alapdíj, kiszállási díj,
és semmi más olyan költség, ami egyszeri,
kényelmes és gyors fotózásokra ösztönözne.

Akkor és addig fotózom,
amíg el nem ékszül a megfelelő kép.

3.

A fotózás a közös munka kisebbik fele.

  • Tervezhetsz a határidőkkel.Minden szerződésben az első perctől nagy kötbérrel garantálom a képek átadását a megbeszélt időre.
  • A feladat egésze nem az én művészetem. Kíváncsian várom a kritikát, beépítem a kéréseid, akár kiadom a kezemből a nyers képeket is, és mindig elérhető vagyok.
  • Nem kell megküzdened a fájlokkal. A fotókat több méretben, és a témájukat azonosító, web-kompatibilis fájlnevekkel adom át, hogy soha többé ne kelljen “D$c_77.jpg” képek tartalma után nyomozni.
  • Évek múlva is számíthatsz rám. Minden fotót korlátlan ideig megőrzök, még a kevésbé érdekesnek tartott nézetek nyers fájljait is.

Referenciáim

Vendégházak fotózása

Üzlethelység, iroda fotózás

Családi házak, ingatlanok fotózása

Középületek

Műemlékek

Tájépítészet

Összes friss munkám közös albumban >> Építészet   További munkáim és személyes projektek: Portfólió