Kiscsoportos fotóstúrák

Tarts velem Magyarország útjain, és készíts különleges képeket!

 

Képzelj el egy napot, ahol egyetlen kérdésed sem marad megválaszolatlan a tájak és városok fotózásáról!
A szervezéstől a helyismereten át a részletes technikai segítségig mindenben támogatlak, a túrák után pedig értékelem az ott készült képeid.

Miért pont velem?
Nem utaztam be a világot, Európának is csak a felét, a hazai tájakat viszont annál inkább ismerem. A közlekedésépítés világa után már tizedik éve fotózom főállásban, és legyen bár a téma termék, vagy épület, a végén valamelyik kedvenc ösvényemen, dombomon, mezőmön találom magam. Szeretek kísérletezni, megfigyelni a helyszínek egyedi arányait, ritmusát, feszegetni a technika határait. Hiszem, hogy az emberek ábrázolásával ellentétben, a látványos tájfotó nem szerencsével készül, minden lépése tervezhető, és akár reprodukálható. Az ide vezető út pedig fantasztikusan izgalmas, ha nem így lenne, nem csinálnám ugyanezt ilyen régóta. Catlakozz hozzánk egy napra, és a végére garantáltan egészen más szemmel láthatod a kedvenc helyeid!
Bővebben a magamról oldalon.

Gulyás Attila

Ahol már találkozhattál a képeimmel:

A szabadidőnk túl értékes ahhoz, hogy üresjáratokkal töltsük. A túrákon minden eszközömmel azon leszek, hogy értékes és egyedi képek sokaságát készíthesd el:

  • Legfeljebb öten lehetünk, de a kedvenceim a kettő vagy három résztvevős utak.
  • Ahol az autó vagy vasút kicsit is kompromisszumos, ott saját, sofőrös  kisbusszal utazunk, hogy egyetlen perc közösségi élményről, vagy érdekes látképről se kelljen lemondani.
  • Mintaképekkel, szemléltető eszközökkel, lámpákkal és kiegészítők sokaságával készülök.
  • Nem egyszerűen „valami szép helyen”, hanem a számomra legkedvesebb tájakon és városokban járunk, amiket részletesen ismerek, és mesélek a helyek történetéről, hátteréről is.
  • Egy eseménydús óra végén nem felejtünk el kicsit megállni sem, hogy az út ne csak tanulásból álljon, de visszatöltődhess energiával, egyszerű úti élményekkel is.

.

Tervezett utazások, 2022 ősz, tél

A Bakony ismeretlen panorámái

Egész napos körutazás vonattal, részben busszal, 10Km gyalogos távval a hegység keleti vidékének leglátványosabb tájain.

Időpontok: 2022. december
.

29-maj-1-3 583-3

Exluzív fotóstúra Salgótarjántól a Salgóvárig

Mindössze két vagy három fős utazás, a legátfogóbb képpel a város -és a tájfotózás gyakorlatáról nappal és éjjel.

Időpontok: 2022. december
.

Sok fotó helyett inkább egy életre szóló látkép érdekel?

Folyamatosan figyelem az őszi időjárás közelgő jelenségeit (köd, hó, ár, hold, vihar…)
Összepárosítom a leginkább hozzá illő, de anélkül is látványos hazai helyszínnel, és szólok, ha itt az igazán különleges fotók ideje!

Ez a tájfotó-riadó

Kattints a részletekért!