Tájfotózás

VÁROSOSK
BIRTOKOK
ATTRAKCIÓK
INDULÁSRA HÍVÓ LÁTVÁNY

Egy szélesvásznú fotó a tájról nem csak ezer szónál mondhat többet, de néha a világ összes szavánál is: bátran sétálj át a parkolótól távoli világba, nézz közelre is, és maradj még pár percet. Képeimmel a figyelmet megragadó látvány mellett maximálisan igyekszem visszaadni a hely szellemét, szem előtt tartva, hogy a végeredmény célja az értékteremtés és megtérülés: látogatók, vendégéjszakák, ismeretterjesztés.

Gulyás Attila vagyok, szabadúszó fotográfus. Gyerekkoromtól kezdve szakadatlanul járom és fotózom a közeli védékek helyszíneit, végigjártam Magyarország hegyi útjait, szinte összes vasútját, és a kéktúra ösvényét is. 2021 előtt hat évet dolgoztam a Turista Magazinnál, mint képszerkesztő, fotós, és szerző, ellátogatva ezernél is több hazai turiszikai célpontra, felfedezésre váró tájakra, kisvárosokba (néhány cikkem itt olvasható). Jelenleg  a munkám nagyobbik felét az építészeti és ipari fotózás teszi ki, de továbbra is rendszeresen dolgozom a helyi látványosságok bemutatásán. A friss képeim idegenforgalmi kiadványokban, szállodák, látogatóközpontok prospektusaiban, és ajándéktárgyakon, illetve magazinokban jelennek meg, a legnehezebb esetekben is határidőre. Bővebben a magamról oldalon.

Magyarország varázslatos tájai és építészete a faladon.

Az oldal fotóinak nagy része megrendelhető csúcsminőségű giclée nyomatokon.
Ezzel a modern művészeti standard eljárással a képek nem csak szinte örök életűek, de az eredetiségüket sorszámozott tanusítvány igazolja. Egy  fotóból legfeljebb öt nyomat készül.

Csak egy-két fotóra van szükség hazai városokról, tájakról? Könnyen lehet, hogy már fotóztam ott, vagy épp most készülök arrafelé!

A fenti térképen az elmúlt éveim utazásai. Meglévő képek felhasználása a több tízezres arhívumomból, vagy minimális kerülővel útba ejthető, gyors fotózások, magazinok, ügynökségek számára már néhány ezer forinttól.
*érdekel a sajátod? >> timeline.google.com

Maradjunk kapcsolatban:
Kövess Facebookon az utazások és fotózások történeteiért, Instagramon a hétköznapok pillanaiért, vagy írj nekem!

www.gulyasattila.hu