Tájfotózás

VÁROSOSK
BIRTOKOK
ATTRAKCIÓK
INDULÁSRA HÍVÓ LÁTVÁNY

Egy szélesvásznú fotó a tájról nem csak ezer szónál mondhat többet, de néha a világ összes szavánál is: bátran sétálj át a parkolótól távoli világba, nézz közelre is, és maradj még pár percet. Képeimmel a figyelmet megragadó látvány mellett maximálisan igyekszem visszaadni a hely szellemét, szem előtt tartva, hogy a végeredmény célja az értékteremtés és megtérülés: látogatók, vendégéjszakák, ismeretterjesztés.

Gulyás Attila vagyok, szabadúszó fotográfus. Gyerekkoromtól kezdve szakadatlanul járom és fotózom a közeli védékek helyszíneit, végigjártam Magyarország hegyi útjait, szinte összes vasútját, és a kéktúra ösvényét is. 2021 előtt hat évet dolgoztam a Turista Magazinnál, mint képszerkesztő, fotós, és szerző, ellátogatva ezernél is több hazai turiszikai célpontra, felfedezésre váró tájakra, kisvárosokba (néhány cikkem itt olvasható). Jelenleg  a munkám nagyobbik felét az építészeti és ipari fotózás teszi ki, de továbbra is rendszeresen dolgozom a helyi látványosságok bemutatásán. A friss képeim idegenforgalmi kiadványokban, szállodák, látogatóközpontok prospektusaiban, és ajándéktárgyakon, illetve magazinokban jelennek meg, a legnehezebb esetekben is határidőre. Bővebben a magamról oldalon.

5744

EGYÜTTMŰKÖDÖM A SIKEREDÉRT

Pontosan érkezem, nem hagyok hátra kupit, dolgozom nehéz terepen vagy “rossz” időben, vízről és a levegőből is. Ha pedig kéred, lefotózom ismét; megmutatom az összes nyers képet, és visszajövök este vagy napkeltekor, ha épp ez hiányzik a legjobb látványhoz.

5789

NEM KELL MEGKÜZDENED A FÁJLOKKAL

A fotókat mindig a témájukat követő, egyedi és web-kompatibilis fájlnevekkel adom át, igény szerint beágyazott földrajzi koordinátákkal, hogy soha többé ne kelljen “dsc_&77.jpg” képek tartalma után nyomozni. Az albumokról csökkentett felbontású másolat is készül.

7855

MINDEN KÉPET KORLÁTLAN IDEIG MEGŐRZÖK

Még azokat az eredetiket is, amik első körben nem tűntek fontosnak. Mindezt két, alaposan elkülönített biztonsági másolattal, tehát összesen három helyen. Kérésre bármikor újra elköldöm őket, akár évek múltán is.

Maradjunk kapcsolatban:
Kövess Facebookon az utazások és fotózások történeteiért, Instagramon a hétköznapok pillanaiért, vagy írj nekem!

www.gulyasattila.hu