Ipari fotózás

BERENDEZÉSEK
TERMÉKEK
MUNKAFOLYAMATOK
“LEHETETLEN” KÖRÜLMÉNYEK KÖZT IS

Tervezni, alkotni, majd a végeredményt szemlélni az egyik legfelemelőbb dolog, látványosan bemutatni pedig maga a siker. Ez utóbbihoz nem csak az esztétika évezredes alapszabályaira lesz szükség, de marketig személetre is, nem utolsó sorban pedig a technikára, felhasználva a fény, az optika, és a digitális utómunka teljes, 2022-ben elérhető eszköztárát. Pontosan ezeken dolgozom.

Gulyás Attila vagyok, szabadúszó fotográfus. Gyerekkorom óta rajongok az összetett építmények és gépek világáért, utóbbi lehet akár egy fényképezőgép, vagy egy elektomotor. Kezdetben mindez vasúti fotópályazatok első helyezéseiben, és a közlekedésépítő technikusi végzettségben öltött testet, majd folytatódott az első munkahelyemen, végigjárva a 2000-es évek nagy hazai út és hídépítéseit. A közlekedésmérnöki képzést félbehagyva, kilenc éve váltam főállású fotográfussá, az elmúlt években pedig volt szerencsém megörökíteni egyedi építményeket, két milliméteres elktródákat, és kétezer négyzetméteres szerelőcsarnokot is. Célirányosan ezekhez fejlesztett felszerelésemmel a “fotózhatatlan” témák látványos bemutatásáért dolgozom. Bővebben a magamról oldalon.

Gulyás Attila
5744

EGYÜTTMŰKÖDÖM A SIKEREDÉRT

Pontosan érkezem, nem hagyok hátra kupit, dolgozom állványzatról, vízről és a levegőből is. Ha pedig kéred, lefotózom ismét; megmutatom az összes nyers képet, és visszajövök éjjel vagy nappal, ha épp ez hiányzik a legjobb látványhoz.

5789

NEM KELL MEGKÜZDENED A FÁJLOKKAL

A fotókat a témájukat követő, egyedi és web-kompatibilis fájlnevekkel adom át, igény szerint akár beágyazott koordinátákkal és meta-kulcszavakkal, hogy soha többé ne kelljen “dsc_&77.jpg” képek tartalma után nyomozni. Az albumokról csökkentett felbontású másolat is készül.

7855

MINDEN KÉPET KORLÁTLAN IDEIG MEGŐRZÖK

Még azokat az eredetiket is, amik első körben nem tűntek fontosnak. Mindezt két, alaposan elkülönített biztonsági másolattal, tehát összesen három helyen. Kérésre bármikor újra elköldöm őket, akár évek múltán is.

Extra szolgáltatások ipari fotózás mellé

Légifotózás repülőgépről

A drónokat érintő korlátozások nagy része fölött is átrepülünk: >30 napos előzetes engedélyezés nélkül, akár természetvédelmi területek, repülőterek, városi kórházak (mentőhelikopter leszállóhely) közelében is.

  • A költségek 2023-ban is szinte mindig 60 000 Ft alatt.
  • Csúcsminőségű képek a földi fotókhoz használt kamerával.

Üzleti portrék

Egyszerű portrék, headshot fotók, saját mobil stúdióval.

Maradjunk kapcsolatban:
Kövess Facebookon az utazások és fotózások történeteiért, Instagramon a hétköznapok pillanaiért, vagy írj nekem!

www.gulyasattila.hu