Épületfotózás

TÁJÉPÍTÉSZET
ARCHITEKTÚRA
ENTERIŐR
NYOMDAI MINŐSÉGBEN

A legjobbakat hívó munkahely, vagy az otthon biztonsága, estéken át mesélő részletekkel, ahogy mindig is érdemes volt tekinteni rá. Építészeti fotók napkeltétől napkeltéig, kifejezetten helyszínek bemutatásához alakított tudással, eszközparkkal és gyakorlattal, igazodva a marketing célokhoz, és a költségvetéshez is.

Gulyás Attila vagyok, szabadúszó fotográfus. Az elmúlt kilenc évben dolgoztam a hg.hu, az Octogon, vagy a National Geographic magazinnak, végigfotóztam hazánk kastélyainak és erdei szállásainak javát a Turista Magazin munkatársaként, majd a 2020-as évek jelentősebb épületeit az Építészfórum fotográfusaként. Eredeti végzettségem még a vasbeton szerkezetek, utak és hidak világához kapcsolódik, de az elmúlt években a fotózás megoldásai kötnek össze a technikával. Rendszeresen dolgozom építész tervezőkkel, a szaksajtó szereplőivel, és cégek marketing felelőseivel, akiknek hétről hétre megmutatom a különböző szállodák, lakások, vagy középületek legmegnyerőbb arcait. Bővebben a magamról oldalon.

5744

EGYÜTTMŰKÖDÖM A SIKEREDÉRT

Pontosan érkezem, nem hagyok hátra kupit, dolgozom állványzatról, vízről és a levegőből is. Ha pedig kéred, lefotózom ismét; megmutatom az összes nyers képet, és visszajövök másfajta időben, ha épp ez hiányzik a legjobb látványhoz.

5789

NEM KELL MEGKÜZDENED A FÁJLOKKAL

A fotókat mindig a témájukat követő, egyedi és web-kompatibilis fájlnevekkel adom át, hogy soha többé ne kelljen “dsc_&77.jpg” képek tartalma után nyomozni. Az albumokról csökkentett felbontású másolat is készül.

7855

MINDEN KÉPET KORLÁTLAN IDEIG MEGŐRZÖK

Még azokat az eredetiket is, amik első körben nem tűntek fontosnak. Mindezt két, alaposan elkülönített biztonsági másolattal, tehát összesen három helyen. Kérésre bármikor újra elköldöm őket, akár évek múltán is.

Maradjunk kapcsolatban:
Kövess Facebookon az utazások és fotózások történeteiért, Instagramon a hétköznapok pillanaiért, vagy írj nekem!

www.gulyasattila.hu